Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΟΚΗ



Συμπλοκή μεταξύ πολύ γνωστού γόνου οικογενείας που κατοικεί στην Αρτέμιδα και μελών του Δ.Σ. του λιμανιού έγινε σήμερα γύρω στις 21:30.
Από μαρτυρίες μελών του Δ.Σ. αλλά και του κόσμου που είδαν το περιστατικό,
χωρίς ιδιαίτερο σοβαρό λόγο ο εν λόγο νεαρός ξεκίνησε φραστική επίθεση σε ένα μέλος του Δ.Σ. και μετά όταν του ζήτησαν να αποχωρήσει από τον χώρο επιτέθηκε και τραυμάτισε (ελπίζουμε όχι σοβαρά) δύο άνδρες.
Στη συνέχεια με το μηχανάκι του έφυγε πιθανόν για να γλυτώσει την διαδικασία του αυτοφώρου αν του γίνονταν μήνυση.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο ενώ στο σημείο υπήρχε περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας.
Εμείς θα πούμε ότι όλα μπορούν να λυθούν μέσα από διάλογο και όχι με βία.
Ας ελπίσουμε να μην έχουμε άλλα παρόμοια επεισόδια.

5 σχόλια:

  1. Οι αλήτες του λιμανιού Αρτέμιδας χα χα χα χα καραγκιοζιδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λουτσομαγκες οι σπατανομαγκες ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ; Η ΛΕΞΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΚΙΗΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΟΣΚΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρεθηκε καποιος να αντιμετωπιση την κλικα του λιμανιου της Αρτεμιδας?καταδικαστεα η πραξη βιας ...!!Σαφως κι ολα λυνοντε με τον διαλογο..!!Και βεβαια υπαρχει διαλογος ,αλλωστε η συγκεκριμενη Δημοτικη αρχη προερχετε απο προοδευτικο πολιτικο χωρο εν την ενωση βεβαια,και πιστευω αν μη τι αλλο οτι τον διαλογο τον χρησιμοποιη!!Δεν θα κρινουμε ολους με ενα κριτηριο..Υπαρχουν και ατομα στην τωρινη Δημοτικη αρχη που ειναι ακαταλληλα για τις θεσεις τους..Αλλα τελικα ετσι δεν γινετε παντα?το μεγαλυτερο ποσοστο ψηφων διοικη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελικά τι έγινε ;; έμαθε κανείς τον "σοβαρό" λόγο, που οδήγησε σε κλωτσοπατινάδα;; .... αν είναι δυνατόν !!!!

    και ποιοί χτυπησαν ποιούς ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή