Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Στο στόχαστρο βανδάλων,το 2ο Γυμνάσιο Αρτέμιδας!

2oGimn artemida

Ανάστατοι είναι μαθητές, καθηγητές και γονείς του 2ου Γυμνασίου Αρτέμιδας από τους αλλεπάλληλους βανδαλισμούς αγνώστων σε χώρους του σχολικού συγκροτήματος.

Για μιαν ακόμη φορά προκλήθηκαν φθορές τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό χώρο των αιθουσών του Γυμνασίου, γράφοντας συνθήματα στους τοίχους με βωμολοχίες ενώ προσπάθησαν να καταστρέψουν και τους προβολείς και την περίφραξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr οι άγνωστοι βάνδαλοι έδρασαν στο χρονικό διάστημα από το μεσημέρι της Παρασκευής έως και το πρωί της Δευτέρας όταν το σχολείο δεν λειτουργούσε δηλαδή λόγω Σαββατοκύριακου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι φθορές προκλήθηκαν και στο χρονικό διάστημα από το μεσημέρι της Δευτέρας έως και το πρωί της Τρίτης, κάτι που προκαλεί εντύπωση αφού οι βάνδαλοι ήθελαν να συνεχίσουν τις προκλήσεις τους.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του notioanatolika.gr δεν ήταν η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σχολείο έχει γίνει στόχος βανδάλων αφού υπάρχουν επαναλαμβανόμενα σχετικά περιστατικά από την έναρξη του σχολικού έτους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προβολείς που υπάρχουν περιμετρικά του σχολείου για μια στοιχειώδη ασφάλεια τα βράδια έχουν καταστραφεί δύο φορές ενώ οι άγνωστοι βάνδαλοι δεν υπολόγισαν τον κόπο και τον χρόνο μαθητών, καθηγητών αλλά και γονέων να δημιουργήσουν ένα πιο όμορφο περιβάλλον στο 2ο Γυμνάσιο της Αρτέμιδας.
Βέβαια έχουν ενημερωθεί σχετικά τόσο ο δήμος όσο και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όμως το πρόβλημα, όπως αποδείχθηκε και το σαββατοκύριακο, παραμένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου