Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Όσοι τρώτε από κάδους απορριμμάτων, να πλένετε τα δόντια σας

Όσοι τρώτε από κάδους απορριμμάτων, να πλένετε τα δόντια σας


Απίστευτο κι όμως αληθινό.
Στην Ελλάδα του 2013 το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης εκδίδει οδηγίες υγιεινής, στους ανθρώπους που τρέφονται με σκουπίδια, προτρέποντας τους να φορούν γάντια και άλλα τέτοια ευτράπελα.
Αν λοιπόν κάποιοι από εμάς δίνουν το άλλοθι της "άγνοιας της πραγματικότητας" στους Κυβερνώντες αυτή τη χώρα, είναι πλέον καιρός να το καταλάβουν πως οι κύριοι αυτοί είναι στυγνοί δολοφόνοι και προδότες της πατρίδας και του λαού τους.
Ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει γύρω τους, ξέρουν πως με την πολιτική τους δολοφονούν καθημερινά δεκάδες ανθρώπους, ξέρουν ότι η κατάσταση ξεπερνά τα όρια της ανθρωπιστικής κρίσης.
Δεν μιλάμε πια για "αυτοκτονίες" αλλά για ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ κι έχουν το θράσος να συνιστούν να πλένουν τα δόντια τους όσοι τρέφονται από κάδους σκουπιδιών.

http://redwire.gr

3 σχόλια:

  1. Στέκομαι στην τελευταία παράγραφο… «Επίσης, οι υγειονομικές υπηρεσίες του κράτους και η αστυνομία, θα φροντίζουν για την τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.»… Δηλαδή αν με πιάσουν να τρέφομαι από κάδο, χωρίς να φοράω αποστειρωμένα, γάντια, σκούφο και χιτώνιο, θα με πάρουν αυτόφωρο??? ΈΕΕΕ ρε γλέντια..!!! Θα πάω να ψάξω έξω από το Αστ. Τμήμα, να με μπαγλαρώσουν και να κοιμηθώ στη ζέστη μέσα στο κρατητήριο! Να ‘ναι καλά ο Άδωνης τ’ αγόρι μου που με σκέφτηκε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα κάνετε λίγη έρευνα θα ανακαλύψετε ότι η ...αποκάλυψη - βόμβα είναι στην πραγματικότητα σάτιρα που έγινε στα Χανιά το 2012... Είναι προφανές ότι το χιούμορ είναι υπόθεση κατ' αρχας ευφυΐας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή